Forum PMK
Wiadomo Wakacje się zbliżają
Więc proszę o podanie w komentarzach takich informacji jak:
1.Miejsce zamieszkania np Lublin jeśli to nie znana wieś czy miasteczko proszę podać koło jakiego miasta się znajduje ( chodzi mi o takie jak Wrocław , Kraków czy Warszawa )
2.Kiedy wam pasuje spotkać się na zlocie
3. Czy wam w ogóle pasuje zlot i czy będziecie na nim . Bo może się okazać , że zlot może być blisko was więc nie wykluczajcie się
wiec gdyz ze ja jestem pierwszym jako to postmenem to napisze tak Ja wyzej wymieniony PMK BLADE to tak odnosnie
pkt.1 to jak wyzej pisalem ja SExy BOY mieszkam w Jastrzebiu Zdroju (Slaskie) mam ok. 60 km do katowic w katowicach mozemy zrobic zlot jest tam w pizdu melin i karczm OJCIEC cos dla ciebie noi burdele tez sa ZAITCEV cos do ciebie a reszta na plac zabaw
pkt.2 JA PMK BLADE OGLASZAM MI PASUJE cale wakacje od 1 lipca do 31 sierpnia
pkt.50/50 ze bede ale to jeszcze nie pewne sila wyzsza
dziekuje za uwage a teraz do mycia i spac
Yo czarni bracia. Jako, że ja też jestem zainteresowany spotkaniem w gronie naszego klanu acz nie tylko napisze to co mam napisać:
1) Osowo Stare - wieś między Obornikami Wielkopolskimi a Szamotułami (miejscowości po 20-25 tys mieszkańców), blisko Poznania, 25-30 kilometrów.
2) Pasuje mi przez okres całych wakacji - tak jak Blejdzik napisał - od 1 lipca do 31 sierpnia.
3) Zlot mi pasuje, chciałbym być na nim, do tego czasu uzbieram na swój pędzik, czyli autko i hulaj dusza piekła nie ma xD jedziemy na zlota ;P , a tak procentowo to zbyt dokładnie to nie mogę określić, ale hmmm... 60% szans w porywach 65%. No a na zlocie bez 40% się nie obędzie
thx... aplauz please xD
Ja jako klanowy PLAYBOY wypowiem sie tak:
-woj. OPOLSKIE,
-50 km od OPOLA,
-15 km od powiatowego miasta NAMYSŁÓW
A wiec tak prawdopodobnie w wakacje mnie nie bedzie bo wyjezdzam do Anglii chociaz nie jest to pewne na 100% ale na 90%. Szkoda troche bo chcialbym byc na zlocie ale wiadomo nie mozna byc w dwoch miejscach naraz;/ Jesli tylko nie wyjade to powinienem pojawic sie na zlocie. Zalezy jeszcze kiedy i gdzie mialby on byc poniewaz pewnie nie wszedzie moglbym dojechac... Co do miejsca spotkania trzeba poczekac na propozycje i ustalic takie srodkowe miejsce zeby kazdemuu bylo "blisko" ;p Ja sie narazie uchylam od propozycji miejsca spotkania i czekam na wasze propozycje poniewaz ja jestem nieobecny na zlocie na 90% w zaleznosci od tego czy wyjade czy tez nie
Pozdrawiam wszystkich i zycze aby wasze plany wypaliły i wszystko sie udało ;D
PZDR VcL
Haha nie bojcie sie bo Zaitceva prawdopodobnie nie bedzie ;D ale zaitcev w rzeczywistoscie nie jest taki zly ;D to naprawde wporzo gosciu z wielkim poczuciem humoru ;D i wcle nie jest zboczony xD 1!
Ostatnio edytowany przez Zaitcev (2011-03-06 21:06:51)
Pałki zamieśćcie tutaj wszystkie informacje jakie już wiecie na temat zlotu PMK, czyli gdzie, kiedy. Podajcie też jakieś bardziej szczegółowe informacje dotyczące zakwaterowania (namioty jakieś czy kempingi) i takie tam jeszcze... no, do roboty ;p